- Köszönetek: 490
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
James Onedin írta: Uraim.Én be próbálkoznék a facebook csoport alakításával.Viszont első lépésként kellene valaki face profilja,mert meg kellene hívnom legalább 1 embert.Jöhetnek más klánok tagjai is,az idő majd eldönti,hogy mi lesz belőle....Szóval legalább 1 emberke profilja kellene,akit érdekel a dolog.Előre is köszönöm!!!
Doktoruur írta:
James Onedin írta:
Szerintem most csak 2 napig,és szintén csak szerintem aranyért nem tudod meg venni,mert a kliensben nincs benne.Biztos meg lehet majd később is vásárolni,de hogy mikor azt senki sem tudja előre....Doktoruur írta: Drága Uraim! Abban kérném a segítségeteket, hogy beszerezném a König Albert szépséget (most láttam a shopban). Elvileg (nem tuti) aranyért is meg lehet venni. Na most azt nem tudom, hogy ha ez igaz, akkor mennyi az annyi, illetve hogy meddig van ez a lehetőség. Mindig, vagy már csak 2 napig él?
Köszike!
Ezért gondoltam arra, hogy megy aranyért.
Mondjuk ha most a játékban nem látjátok, akkor tuti nem lehet...
Rallyefan81 írta:
James Onedin írta: Uraim.Én be próbálkoznék a facebook csoport alakításával.Viszont első lépésként kellene valaki face profilja,mert meg kellene hívnom legalább 1 embert.Jöhetnek más klánok tagjai is,az idő majd eldönti,hogy mi lesz belőle....Szóval legalább 1 emberke profilja kellene,akit érdekel a dolog.Előre is köszönöm!!!
James Onedin írta:
Köszönöm.Ismerősnek jelöltelek..
leopardusz írta: Jobban jártunk volna, ha a jóformán sosem használt csatahajók helyett épitünk 100 torpedóhajót...
Nem csoda h az olaszok annyira értékelik azt a győzelmet, 2 motorcsónakkal elsüllyesztettek egy elsőosztályú csatahajót...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.