S_GY Klán. 46. éves vagyok...igen, ilyen vén és játszom ezzel a hajós valamivel. Tankot is nyomom néha, még bemegyek kicsit lövöldözni, de ritkán.
A nevemből alakult a klán, bár lehetett volna valami kreatívabbat is, ezt elismerem
Annyi volt a célom, hogy ha klánt csinálok, legalább nem jut eszébe senkinek klánba hívni. A társas élethez nincs mindig kedve az embernek, nincs mindig kedved beszélgetni sem, nincs mindig kedved várni a másikra míg elszív egy cigit, nincs kedved hallgatni a bekapcsolt mikrofonon keresztül más családi életét, mert a magad ura akarsz maradni, nem akarod más lebaszását hallgatni mert nem győztetek klán csatán, és még sorolhatnám. Én ezt tiszteletben tartom. Én hozzád sem szólok ha nem akarod, beköszönök....és ha valamit akar valaki megtalál. Ha valaki csatlakozna mégis a klánhoz, talán annyi előnye van, hogy kap egy kis plussz-t a bázis jóvoltából. Igaz, ezt olajból kell megteremteni...ami lassan de jön. Talán annyi előnye van, hogy ha valamit nem tudsz, könnyebb megkérdezni valakitől, hisz a klán chet ablakban hamarabb kapsz választ valakitől. Hamarabb találsz szakasztársat...ha egyedül unalmas. Az ajtó nyitva áll. Ha te ezt a játékot élet halál kérdésnek tartod, nálunk semmi keresnivalód. A játék öröme mindenek felett
Jó játékot! /tapsihapsiHUN/