Szevasztok.
Hogy más is látja nem zavar, mert ha azt vesszük....klán vagyunk, de mégsem. Ha a klánokra jellemző dolgokat említenék, na az nálunk valahogy nincs meg. Lehet ezen vitatkozni, de nincs értelme, ez van, ez tény. Nem akrarok én senkit megbántani, de gondold végig, és rájössz, hogy igazam van. Tudom fáj, rosszul esik, de akkor sincs más...
Bizony...ezt én sem értem. Miért jó az a klánnak, ha egy 8. csatával rendelkező játékost felveszünk.? De tovább megyek, miért jó az a klánnak, ha sokan vagyunk, de aktív játékos csak 8-10. fő van, jó esetben.
Klánon belül, van olyan személy-játékos aki felvállalná, hogy egy kicsit összerántsa a klántagokat, hogy valami élet is legyen, valami olyan amit közösen-együtt csinálunk???
Aktív játékosra gondoltam, mert inaktívból van egy rakással.
- Első körben, TS HASZNÁLAT!!! (megjegyzem, ketten - hárman rendszeresen fent vagyunk)
- Csapatjáték!!!
- Tapasztalatok, ismeretek megosztása-átadása-megismertetése. (ami később hasznos lehetne a klánnak)
Kezdetnek megtenné...aztán majd alakulna.
Én személy szerint 1. hetet várok, ha nem történik semmi változás, megköszönöm, hogy itt lehettem, és keresek egy olyan klánt, ami nem csak olyan játékosokból áll, akik egyedül magányos harcosként játszanak és eszük ágában sincs közösen valamit csinálni.
Én eleget koptattam már a szám.