Klán: [DPH] - Deadpool_Hun

Több
7 éve 8 hónapja #36133 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Klán: Deadpool_Hun (DPH)
Elfogadtam :) azt hogy miért nem tudsz hívni azt nem tudom én sem :unsure: Bár volt rá példa hogy a hivatalos oldalon megakartam nézni a statomat és kiírta nincs ilyen nevü játékos :blink: :pinch:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 8 hónapja #36151 Írta: jkova62
jkova62 válaszolt a következő témában: Klán: Deadpool_Hun (DPH)
Kapitányok!

Ma este 19 órakor HNF-el gyakorló. Számítunk a megjelenésre. Wows ts és gyakorló szoba beállításokat ne felejtsétek el.
Gyülekező fél 7 körül.

Jó Csatát!

Több
7 éve 8 hónapja #36166 Írta: Zsirileon
Zsirileon válaszolt a következő témában: Klán: Deadpool_Hun (DPH)
Ahoj! B) B)

Köszönöm a felvételt,valamint hogy köztetek lehetek,remélem sok jó csatát nyomunk végig együtt!
Nem régiben került tagjaitok közé tapsihapsi,vele már sok csatában harcoltam vállvetve TS-en közreműködve,remélem a többiekkel is lesz rá alkalom bőven!Jelenleg T7 a maximum nálam,de sokat csatázok,próbálok mielőbb feljebb jutni!

Még egyszer köszi!

Csá csá!

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #36169 Írta: jkova62
jkova62 válaszolt a következő témában: Klán: Deadpool_Hun (DPH)

Zsirileon írta: Ahoj! B) B)

Köszönöm a felvételt,valamint hogy köztetek lehetek,remélem sok jó csatát nyomunk végig együtt!
Nem régiben került tagjaitok közé tapsihapsi,vele már sok csatában harcoltam vállvetve TS-en közreműködve,remélem a többiekkel is lesz rá alkalom bőven!Jelenleg T7 a maximum nálam,de sokat csatázok,próbálok mielőbb feljebb jutni!

Még egyszer köszi!

Csá csá!

Üdv a Csapatban!

Miután olvasod a fórumot ide írok pár sort.
Van külön TS-ünk, játék közben bárkire ráírhatsz és megkapod a belépéshez szükséges adatokat.
TS-t csak a nagy csatákhoz használunk és a gyakorlókhoz. A flotikat a játékon belül intézzük.
Minden héten szerdán és vasárnap gyakorló csaták általában 18-19 óra között kezdünk és tart ameddig tart. A gyakorlókra kérjük a megjelenést, ha probléma van akkor kérjük jelezd előtte.
Az egyéb játékhoz, kapitányok és hajók fejlesztéséhez mindig találsz flottillát. A tréning szoba beállítását megtalálod itt, vagy játék közben segítenek a beállításában.

Jó Csatát!
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja jkova62 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Zsirileon

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #36170 Írta: Zsirileon
Zsirileon válaszolt a következő témában: Klán: Deadpool_Hun (DPH)
Köszönöm,fogom kérni a TS adatokat.Én feltétlen TS használó vagyok,élő szóban könnyebb együttműködni a többiekkel,de flottilát is használom,ha van partner.Tegnap is láttam a gyakorlatozó csapatot,de nem akartam még bepofátlankodni.Amennyiben a munkám engedi a szerdai gyakorlón is mindenképp részt vennék,de ez munkától függ.A vasárnapi 90%-ban nem okoz problémát!

További sikeres csatát!
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja Zsirileon által.

Több
7 éve 8 hónapja #36171 Írta: Roland
Roland válaszolt a következő témában: Klán: Deadpool_Hun (DPH)
kova mikor leszel??mert megírtam a klánszabályzatot és emailban vagy valahogy eljuttatnám neked hogy megnézd te is meg véleményezd.

Oldalmegjelenítési idő: 0.264 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.