- Köszönetek: 3
humorpalanta írta: Sziasztok!
Most, hogy bejött ez az olajozás, meg miegymás, elgondolkodtam, hogy keresek egy klánt. Egyetem mellett nem tudok semmi konkrétat ígérni jelenleg, de hétvégente nagyrészt tudok játszani.
TS-t még soha nem használtam, nem tudom hogy működik, szóval ahhoz hozzá kell szoktatnotok.
Viszont statjaimat nyugodtan lecsekkolhatjátok warships.today-en, nem rosszak. Szakaszban nem szoktam tolni, de így klánban kipróbálnám magam. Több, mint 4400 csata van a hátam mögött, már 2 éves vagyok, T9-nál tartok jelenleg, 1 hónapja egy boldog Missouri tulajdonosa. Kis kredithiányom van, úgyhogy jelenleg főképpen arra hajtok.
Ha úgyis alakul, hogy nem érek rá akkor, mikor kell, sokat szoktam játszani, így olajat könnyen termelek a klánnak. Itt, ezen a fórumon nem vagyok aktív, játékban ugyanezen a néven megtaláltok, illetve az angol fórumon is gyakran megfordulok.
Próbálom most ezt a topicot követni, ha valaki válaszol, de inkább ingame írjatok, azt előbb észreveszem, kösz, jó játékot!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.