- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
leopardusz írta: Nem tudom mitől kommunikáció az hogy nevet is angolt választunk...
Továbbra is az a véleményem h egy klánnévnek az a legfontosabb funkciója h jelezze a tagsága milyen nációhoz tartozik... Ez meg angol névvel nem sikeredik.
Peter82 írta: sziasztok. Nem tudtam hova kellene eszt irnom ezert ugy dontottem eszt a szobat valasztom mive gyakorlokrol van szo.Palle (HNF) kerte annak a klannak az elerhetoseget akivel most vasarnap a DPH jatszot. nos beszeltem a sracokkal es hat bevallotam hogy szeretnetek ti is jatszani veluk de ti minket altalaban megvertek.es mivel mi is siman vertuk oket 4 bol haromszor ugy dontottek hogy meg gyakorolnak egy kicsit es majd talan kesoob jatszanak a HNF el is. de a sracok meg tenyleg nagyon az elejen vannak ugyhogy en megertem, remelem te is Palle. De termeszetesen tartjuk meg a kapcsolatot es kesobb meglatjuk. A veletek valo gyakorlorol csak annyit egyenlore hogy jovo vasarnap ujfent ezzel a klannal jatszunk, de ha szeretnetek akkor kovetkezon ossze hozhatunk veletek is eggyet. De errol majd meg beszelhetunk.
Jo csatat kivan a DPH
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.