- Köszönetek: 169
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
jkova62 írta: Nem akartam újból a csalásokra felhívni a figyelmet, csak érdekesnek tűnt, hogy a klánokat is elérte már.
Szerintem, ha észre veszed az baj (nekik). Talán a fórumon feltűnt ts kép adhat egyfajta magyarázatot, ha egyszerű halandó meg tudja magyarázni a Ranked szobánál található felhasználókat és szerepüket. Lehet, egyszerű magyarázata van, de mindenki erre hivatkozik. Csatolom a képet. De szerintem hagyjuk az egészet a fenébe. Inkább "jáccunk"!
Miért?Kzoli írta: Pont úgy mint ha más játékban volnának, a forgalmazók oldalán (fórumain) szerveződnek ezek a csapatok vagy klánok. De elárulom semmit nem fognak tudni velük kezdeni, ez egy örök probléma lesz itt a játékban.
Nik0nosz írta:
jkova62 írta: Nem akartam újból a csalásokra felhívni a figyelmet, csak érdekesnek tűnt, hogy a klánokat is elérte már.
Szerintem, ha észre veszed az baj (nekik). Talán a fórumon feltűnt ts kép adhat egyfajta magyarázatot, ha egyszerű halandó meg tudja magyarázni a Ranked szobánál található felhasználókat és szerepüket. Lehet, egyszerű magyarázata van, de mindenki erre hivatkozik. Csatolom a képet. De szerintem hagyjuk az egészet a fenébe. Inkább "jáccunk"!
Igen csak nem értem gyakorlatban hogyan tudja hasznosítani azt a 2 accot?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.