- Köszönetek: 0
ledgeri írta: A WOT-os átfedés szerintem nem annyira nagy, mint ahogy a WG szeretné , sőt..
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
VoiceOfTheVoiceless írta: Uraim! Klán témával kapcsolatban szeretnék egy kis felvilágosítást kérni a tőlem a témához jobban értő emberektől. Miért csak 30 fős egy klán? Értem én, hogy kisebb léptékű minden, de nem túl kevés egy egy kicsit? Főleg ha ide is be akarják hozni a CW-t.
Köszi, közben tegnap este én is végighallgattam az egészet. Örülök a hírnek.ledgeri írta: Lehet, hogy nem 30 lesz a max létszám nemsoká
Question: Clan system. When will we see an expansion of the clan system? Limiting clans to only 30 roster slots seems like a money grab, as we've seen several clans now implement successive clan tags. There has been literally zero progress made on the clan system in Warships.
Answer:(/tg) I think I mentioned this, but it won't hurt to repeat: clan system will be expanded for sure. Our plan was "socialization - causal clan gameplay - competitive clan gameplay - meta-clan gameplay". The plan is still in action, and we are working on step 2 right now. As for limitation of 30, we are aware that this limit does not accommodate some big established clans, and we are working on solution as well. No money grab intended - that would be quite pointless even from pure business perspective.
+ flamu videó Q&A
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.