- Köszönetek: 840
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Szerintem Szete bátya nem fogja érte a fejemet venni:Elvileg meg hívtalak a T-F-K-ba.BlueLeader írta: No ennek is eljött az ideje, bejött a klánbázis modul, ezért keresnék Klánt magamnak, legyen hol raktározni az olajat.
Magamról:
35 éves vagyok, lassan 15 éve játszok MMO játékokat (WoW, WoT, Dota, HoTS amit huzamosabb ideig, WoWs-t megjelenéskor toltam kicsit év elején tértem vissza) abszulút casual vagyok jelenleg, mivel 3 műszak mellett nem tudok eléggé rendszeresen lenni, hogy fix csapatok tagja lehessek
Amit keresek:
Jó hangulatú felnőtt mentalitású klán, ahol esetleg nálam jobb játékosokkal csapatban javíthatok a jelenlegi középszerű teljesítményemen
Amit nem keresek:
Rage kidek, és elitista "kihaénnem" makik abból van elég random csatában köszi
Amit ajánlok:
Egy viszonylag rendszeresen aktív játékos vagyok, aki szívesen játszik csapatban, elviseli az építő jellegű cinkelést/beszólogatást (nem vagyok mimóza lélek amíg a kritika konstruktív addig a formátuma nagyjából mindegy, kivéve ha teljesen alpári), humorérzék (ha szereted az angol humort, favicceket ideális csapattárs leszek), TS hasonló dolgokra nyilván nyitott vagyok, ezek nélkül kb. értelmetlen is csapatban akármit csinálni
Hajók:
Zao, Izumo, Yugumo, Atago, Bismarck meg néhány kisebb de nem nagyon játszok mást idő hiányában örülök ha ezekre a napi szorzó lemegy
Ha elolvastad köszönöm, ha esetleg érdekel a jelentkezésem, várom válaszod itt vagy in-game BlueLeader névén
További szép napot és jó szelet
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.