- Köszönetek: 65
hadtjuk írta:
Sziasztok, lenne néhány kérdésem:Gabrikovics írta:
Sziasztok ! A legutóbbi frissítés után már harmadszor járok úgy hogy a játék közben a hajóm kiúszik a képpből a nézetem a képernyőn nem változik a csata menetét továbbra is látom de a rögzített kamera miatt beavatkozni nem tudok ! Valahogy olyan mintha már elsülyedtem volna és kívülröl nézem a csatát ! Mi a fenét csináljak ???
Mi által lesz az, hogy a kistérképre felkerülnek a hajónevek? Mert az én kistérképemen mind ha nem lennének hajónevek...
Hogyan elérhető a kistérképtől balra levő hajó állásszög mutató? És ez hogyan használható?
Illetve ezek mennyire számítanak tiltott módnak?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
A már begyűjtött /megnyert láda ott van a láda ikonra kattintva. Van, aki perverz és gyűjti őket.hadtjuk írta:
Más:
Tegnap bénáztam a konténer nyitásnál. Már volt a konténer helyen láda, mikor a következő konténer gombot nyomtam meg. (A ládanyitás helyett.) Lehetséges-e hogy így konténer tartalmát elveszítsem, vagy ilyenkor megnézés nélkül bekerül a raktárba, egyéb helyre a meg nem nyitott konténer tartalma?
Rallyefan81 írta: Van, aki perverz és gyűjti őket.
Majd egyben nyit ki x100-at.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.