Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6221 Írta: marcus
marcus válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!
Elkészült a videó,kicsit sokáig tartott mivel nem nagyon értek hozzá tegnap délután 3 óra óta kezdtem felfelé tölteni a youtubra,egész éjjel ment a gép.de szerintem megérte.
Akkor a videóról látni fogjátok az elején mikor,tölti be a csapat összeállítást,meg szoktam nézni milyen a pálya amin játszunk,itt nem tudtam megnézni,bár látni lehet,hogy számol vissza a csata indításig,de az egeret nem mozdítom,nálam úgy tudom már csak a csata indítást adta be,amikor elindul a csata látni fogjátok 19:29-nél akad meg,tudom idegesítő lesz,hogy rángatom az egeret,azért csinálom mert látni fogjátok,hogy egy két hajó hirtelen nagy távolságot tesz meg,köztük vagyok én is.Nem ez volt a tervem,hanem szpotolok egyet,majd vissza,de az akadások miatt nem tudtam felmérni a helyzetet,az hogy a csata alatt sikerült egy hajót kilőnöm az a szerencse velem volt,mert abban a pillanatban nem volt olyan nagy az akadás,meg látni lehet teljesen összezavart,hogy hol tudtam uralni a hajót újra,ezért későn is vettem észre a másik rombolót aki előttem van,az is lehet látni lövöm a rombolót közelről de egy találatom sincs mert a hajóm már nem ott van,a torpedókat figyeljétek meg olyan mintha a hajó előtt mennének el.Szeretnék megkérni mindenkit ne a játék stílust nézze mert ez nem a valós kép,azt is tudnotok kell,amióta kijött zárt bétaként nekem ezek a hibák vannak,az az egy hibát nem adott be a csata alatt,amikor ledob a szerverről,Külön elnézést kérek JACKTOR-tol mert tele írtam ezt a fórumot,de legalább végre tudom bizonyítani,hogy nem hazudok,mert nem szokásom,kitalálni hülyeséget azért,hogy egy kicsi figyelmet vonjak magamra.Lehet ti tudtok nekem valami megoldást rá a problémára,mert nem azért vettem a prém hajót,hogy csak nézzem.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja marcus által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #6223 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Vízbetörést szoktam tapasztalni, hogy nem mindig van.

Itt a hajó végét kapta el, elfele fordult tőle, mikor látta a torpedókat (fordulásban még mindig jobbak az amcsik)

Én kormánylapátra vagy hajócsavarra tippelnék mint találat, azok szoktak ilyen fikányit sebződni..

Több
9 éve 1 hónapja #6224 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Kérdés
A raktárban lévő felszereléseket - ha jól látom - csak magával a hajóval lehet eladni?
Külön nincs raktár fül, és a hülye fejjel megvett cuccoktól meg szeretnék szabadulni...
Lehet esetleg úgy, hogy magát a hajót nem adom el? :blink: :ohmy:

Több
9 éve 1 hónapja #6227 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Egyenlőre nincs sajnos a raktár kidolgozva. Modulokat sajnos csak hajóval együtt lehet eladni.

Viszont, nincs is meghatározva szerintem a raktár mérete. Mondjuk nekem még alig van pár felszerelésem.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 1 hónapja #6228 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Kérdés

Trucker39 írta: Egyenlőre nincs sajnos a raktár kidolgozva. Modulokat sajnos csak hajóval együtt lehet eladni.

Viszont, nincs is meghatározva szerintem a raktár mérete. Mondjuk nekem még alig van pár felszerelésem.

... hát remélhetően "majd" lesz raktár fülecske, mint a WOT-ban... ami nem kell ki lehessen szórni...
Persze ez nálam is "még" minimális, 3 db cuccról van szó, de minek álljon a kredit benne, vennék helyette mást... :)

Több
9 éve 1 hónapja #6230 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Venni én is sok mindent vennék, de minden marha drága. Nem is tudom, hogyan lesz ez majd nálam magasabb Tier-ben.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Oldalmegjelenítési idő: 0.473 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.