Francia ládáknál én is kaptam kettőt, de még az eleje felé, vagyi nkább közepénél (t6-7), eddig 0 küldi, pedig 60 olyan bigyóért vettem 5 ládát pluszba

Elvileg warspite ára így is kijön, mert 19 láda kell még, annyit csak kapunk az ág tényleges behozása előtt.
Gallant nekem tavaly lett meg Dunkirk ládából. Én nem gunboatozok annyira (ijn dd-ket kedvelem), így nem tudom pontosnak nevezhető-e a lövegei (ma pár kört mentem azért a 30k spot dmg-ért...), torpedói 8km-es, viszonylag kellemes a 6km-es camoval, 59 csomós sebesség nemtom mennyire számít jónak abban a tierben. Lövegei picit lassan fordulnak, meg ugye 4x1 van. Ahogy láttam elölről a 2. löveg körbe tud forogni

(ma volt egy 1k dmg-es köröm, meg egy 74k-s, ahol egy nelsonba küldtem négy torpedót, majd a Mexico elött felhúztam egy füstöt, hogy ne löjjön meg (olyan könnyen), de most nem rémlik ,hogy alapból 2.4 a camoja-e a füstben ,vagy cska annyi ,hogy a füstfelhúzásnál lőttem rá és azért lett ennyi a camo, a bb meg volt 2.3 km-re.
Amúgy, mi ez a sok 5 dd vagy 4 dd+1cv és 3 dd+2 cv +2 mm-ben Gallanttal megint? Xd mm pls
Nekem Warspite a cél most, Queen Elizabethhez kéepst jobb a toronyforgása, ahogy tudom, az ha jól rémlik ismerősöm szavai, akkor Queen még a sima Warspite amit ne mbuffoltak