- Köszönetek: 415
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Képet róla vagy nem történt meg (replay is ér!)!Acetil_coenzim_A írta: Lehet, hogy a japán hordozó témában lenne a helye, de azt szeretném kérdezni, hogy egy Hosho osztályú hordozónak hogy a fenébe lehet 6 db! vadászból álló raja? A torpedóvetőknél normál szám volt.
Szia ahova a legénységeket lehet berakni,ideiglenesen.Ott írja a tartalék bővítése,na most maga a 100 dublon annyira nem sok,az igaz,csak azért kérdezem mert ha van féláron is,akkor nem négy helyet vennék 100 dublonért,hanem 8-atGrievous írta: Milyen tartalék? Fogyócikk? Azt nemigen láttam (bocsi, kicsit fáradt vagyok agyilag, így nem tudom mire gondolsz
)
Missourit csak 750k free xp-ből és 1 creditből lehet megszerezni, gold max a normál hajókon lévő xp átváltására kell free xp-vé.
Ami vásárolható van/volt az nem ér körbe.ledgeri írta: A "Csak csatahajók"-at borítja az atago a képen... a "csak elérhető"-ket borítják a kamikaze-k
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.