A radio locationnak nincs értelme feltenni, egy rettenetesen drága skill, ami amugy meg felesleges. azt jelzi ki csak, h egy ellenséges hajóhoz te vagy a legközelebb. De ezt amugy is tudod, ha a térképen körülnézel h te vagy legelöl

Ha az egész bagázs 25 kmre van tőled, akkor is jelez.
A BBkre van egy csomó hasznos skil, amit fel kéne tenni, igy is le kell h mondjunk egyikmásikról, igy nem kellenek ezek az érdekes, de töltelék skillek... Másodlagosakat kell kimaxolni, Bismarcknál egyértelműen, melléje a hp segitő skillek, a gyorsabb javitás tüzoltás, a plusz egy hp töltés is akár...
A vadászrepülőkből hasznos, ha kettő van, légitámadás esetén, na meg körözéssel spotolják két oldalt is a rombolókat. Sztem nem kell egyik riasztás sem, ugyis tudom h lőnek

Nekem egyáltalán nem tűnik gyorsnak a toronyforgás, ráfér a marxman, s a másodlagosok célra állását is segiti. . A Basic FT ad ha jól emlékszem 10 v 20 százalék extra tűzsebességet, másodlagosnak, AAnek, az egyik leghasznosabb skill Bismarckon.
Az AdvancedFT meg a kézi kijelölés alap rajta.
Ami állitható, a gyorsabb tűzoltás, hp szempontjából hasznos BBn. A DPMes dolog esetleg...