- Köszönetek: 148
A helyedben Dublont vennék, azt el tudod költeni apránként hasznos dolgokra, vagy freexp=Missouri.Hellgor70 írta: Leopardusz, igen rá tudom tenni, a Mutsu-SUPREME 18463 huf. helyett 12924 huf.......
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Justice írta: De mi számít közeli indításnak? 2-3 km-nél már simán aktiválódnak, annál közelebb meg ritkán van egy dd bármihez is vagy esetleg minden hajó esetében más az aktiválódási távolság?
Imre777 írta: A prém hajót hamar megunod, egy idő után már nem mész vele, haszontalan lesz, eladni nem tudod (Jó tudom egy marék ezüstért igen).
Justice írta:
ledgeri írta:
Tegnap DD-vel kilőttem egy CV-t, és meg is lepődött, hogyhogy...vcsaba1968 írta: Már nem elöször kapok olyan kilövést amikor nem jelzi ,hogy látnak mégis lönek rám.tapasztalta ezt más is?
Azt írta neki sem jelezte a cuccli... csak akkor épp ment az adrenalin pumpa és nem értettem miről beszélt..
DD-vel nálam is volt ilyen, illetve tegnap volt egy tiszta torpedótalálatom, 15 000 dmg körül és a rendszer nem könyvelte el a találatot (mivel utána rögtön kilőttek így csak ennyi sebzésem volt, a csata végi összesítésben meg 0 dmg szerepelt). Valamint nem tudom más is találkozott e vele, de itt a fórumon régebben téma volt, hogy néha a torpedók átmennek a hajó alatt és nem a repülőről dobottakról beszélek, hanem dd-ről kilőttről. (van amikor úgy tűnik találat lesz, de a hajócsavarnál megy a torp a tat alatt, de az érthető, hiszen van hely a csavar után és a tat vége között)
Flaged írta: Viszont szépen átment a bb alatt,a hajó HÁROMNEGYEDÉNÉL.Nem a fara előtt picivel,hanem a 3.lövegtoronynál.Még a vörösöktől is jött a chaten a wtf,hát még tőlünk.
Nem akartak hinni a szemüknek ők sem.Ha detonál a torpedó,akkor valszeg nyerünk.Kölcsönösen gratuláltunk egymásnak a jó játékhoz.Valóban kiváló csata volt.Arra viszont rájöttem,hogy az adminok közül nem beszél senki magyarul.Olyan válogatott káromkodással szidtam a WG-t,ahogy csak bírtam.Nem bannoltak ki!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.