- Köszönetek: 1467
zstorok75 írta: Amit a képen látunk az a "New Year 2017" nevü álcafestés.
De ez kék és nem zöld...![]()
200% Free XP-t ad a csata után.
(Lásd a mellékelt képet...)
Amire te gondolsz az zöld ikon, az csak az álcafestés ikonja. De nem konkrétan magából a valódiból vágták ki. (Ez kavarhatott meg...)
(Egyébként ilyen jellegű zöld festéssel a japán csatahajókon találkoztam. Míg mondjuk ugyan az a festés az amerikain kék, addig a japán hajókon zöld.)
Arra viszont már nem emlékszem pontosan, hogy honnan kaptam a 200 darabot.
U.i.: Közben megnéztem kicsit jobban az általad feltett képet és elcsodálkoztam. Nekem még nincs is meg a Graf Spee...![]()
![]()
Ezért külön köszireveszlaci írta: még mindíg egy okosabb ember válaszára várok
zstorok75 írta: Kedves fórum társak!
Tekintettel arra, hogy hamarosan a játék új verziójával kicsit átalakításra kerülnek a kapitányokkal kapcsolatos dolgok, és ezért itt az oldalon található "Kapitányi képzettségek és fejlesztés" írást is szükséges lenne átírni...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
VoiceOfTheVoiceless írta: Srácok! Hogy lehet az, hogy repülőgép torpedóval 31!!!!!-et sebzek egy ellenséges rombolóba?
Csávókám elég gyenge játékos volt, mert megállt egyhelyben a smoke-jában, és kapott az első gépemtől 2 hit-et 9000 sebzéssel. Maradt neki 1000. Elindult a smoke-ból javított meg minden, egy percre rá a következő sorozatomból megint megevett egy torpedót 31 sebzéssel. Mivel a környéken csak az én két gépem volt, és semmi lőtávon belül igen csak érdekelne hogy a lófütty ez?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.