Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 4 hónapja #31137 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Kérdés
valamíröl lemaradtam :lol: erödök vannak a foglalási pontokon? :blink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #31140 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Bastion mód. Eddig csak az Atlantic mapon volt +t8-tól, most más pályákra is kiterjesztették, meg kicsit variáltak rajta asszem
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ, reveszlaci

Több
8 éve 4 hónapja #31158 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Kérdés
amerikai vagy német romboló ágat kezdjem el ? pro/kontra ?

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #31160 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Kérdés

Sith7 írta: amerikai vagy német romboló ágat kezdjem el ? pro/kontra ?

Az amcsi ágat végigtoltam, azok nagyon tetszettek (bár nagy távolságra nehéz lőni velük, elég magas ívet írnak le a lövedékek) Németekkel még csak ellenfélként találkoztam, de nem igazán uralták a tengereket (hogy finoman fogalmazzak) Mondjuk lehet, hogy csak bénák voltak a kapitányok...

Az amcsik amolyan jó "mindenes" rombolók. Viszonylag jó ágyú, sebesség, mozgékonyság, torpedók. Egyik szempontból sem kimagaslóak, de jó velük a játék. A németeknél a légvédelemre sokat pakoltak. Ez hasznos lehet ha spot-olni akar egy repülőrajjal az ellenséges CV, de ilyenkor ugye látszani fog a hajó, ami elég egészségtelen tud lenni, ha lőtávon belül van egy piros cirkáló.

Baromira sokat kell várni a németeknél arra, hogy csatába dobjon a szerver, olyan 2 és fél perc után általában kikattintottam, majd akkor próbálom ki őket amikor nem próbálják őket ilyen sokan (a többi hajónál 5-10 mp alatt nálam általában talál meccset)

Több
8 éve 4 hónapja #31171 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Kérdés
A -40% os lapátátfordulást rá lehet tenni Iowa-ra? vagy csak -20% ost engedi? azért kérdezem mert nemudtom megnézni csak ha másik hajómról leszerelném a -40% ost( az takao-n van :), de potyára nem akarom levenni,mert 2 millió volt a rátét,,és ha nemengedi átteni Iowára, ugyanúgy zsozsóért engedné visszatenni amin volt gondolom :dry:

Több
8 éve 4 hónapja #31176 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Kérdés

reveszlaci írta: A -40% os lapátátfordulást rá lehet tenni Iowa-ra? vagy csak -20% ost engedi? azért kérdezem mert nemudtom megnézni csak ha másik hajómról leszerelném a -40% ost( az takao-n van :), de potyára nem akarom levenni,mert 2 millió volt a rátét,,és ha nemengedi átteni Iowára, ugyanúgy zsozsóért engedné visszatenni amin volt gondolom :dry:

Engedi!Én a Hipperre tettem fel mindkettőt.Gondolom neked is fogja engedni.De csak,ha szépen kéred- :cheer:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: reveszlaci

Oldalmegjelenítési idő: 0.401 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.