Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #30798 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Kérdés

powermax írta: Sziasztok

Szerintetek megérné ennyiért a Lo Yang?Más is kapott ilyen ajánlatot?

Ha már prém rombit akarsz venni,akkor javaslom neked a Leningrádot.Nézd meg a statját!Én nagyon szeretek vele menni.Sokat lehet vele keresni.Ha szembe jön egy amcsi romboló simán megállja a helyét.Csak tartani kell vele a távolságot.Az ágyúi sokkal jobbak,mint az amié.8-10 km-ről szoktam őket darálni.Az ami skulói nagyon lassúak.Mire odaér a lövedéke én már rég nem vagyok ott. :-)A Leningrádnak ilyen szempontból sokkal jobbak az ágyúi.Sokkal gyorsabb a lövedéke is és viszonylag pontos.A tornyai viszont nem forognak olyan gyorsan,mint az amiknak.Talán ez az egy hátránya van,de ha megtanulsz vele játszani nagyon élvezni fogod.Alapból 43 csomó a sebessége,gyorsítóval 46,6 csomó.Nincs az a romboló,cirkáló,ami 10km-ről eltalálna,ha folyamatosan manőverezel és tüzelsz rájuk.Vagy legalábbis nagyon ritkán.A csathajókról meg már ne is beszéljünk.:-) 8 km-es torpedói vannak,7,3 detektálási távval alapból.A japán rombikat megeszi reggelire közelharcban.De egy ami sem szívesen keveredik vele bunyóba,ha nem muszáj úgy vettem észre. :-) Nagyon fürge és jól irányítható!Merem ajánlani mindenkinek.

Egy átlag csata a kicsikével! :)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Flaged által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: powermax

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #30804 Írta: bela455
bela455 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok.Az a 6-os tipusu alca amit most 25 aranyert meglehet venni(NM), megmarad orokre a hajon, vagy csak 1 csatara van? Kosz a valaszokat Tudom hogy valahol meg van a forumon, de most nem keresgelek. Kosz a megerteseteket.

Több
8 éve 4 hónapja #30805 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Kérdés

bela455 írta: Sziasztok.Az a 6-os tipusu alca amit most 25 aranyert meglehet venni(NM), megmarad orokre a hajon, vagy csak 1 csatara van? Kosz a valaszokat Tudom hogy valahol meg van a forumon, de most nem keresgelek. Kosz a megerteseteket.

Megmarad örökre! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bela455

Több
8 éve 4 hónapja #30806 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

Flaged írta:

bela455 írta: Sziasztok.Az a 6-os tipusu alca amit most 25 aranyert meglehet venni(NM), megmarad orokre a hajon, vagy csak 1 csatara van? Kosz a valaszokat Tudom hogy valahol meg van a forumon, de most nem keresgelek. Kosz a megerteseteket.

Hmmm, felettébb csudálkoznék rajta... vannak örök álcák, de több ezer aranyért. Nem vagyok most játékgép előtt, de – szerintem – csak a magasabb tierekben vannak.

Több
8 éve 4 hónapja #30807 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Flaged írta:

feltéve persze, ha van elég arany a számládon :) esetleg ha megvétel után nem hajózol vele többet, akkor is örök darab...
ettől függetlenul a biztonság kedvéért azért állítsad át kreditre szerintem, 12000 kreditért jobban jársz vele...

Több
8 éve 4 hónapja #30808 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Én Hatsuharun láttam tartós álcát 1000 aranyért, t7-es néemt bb-n meg 2k-ért.

Oldalmegjelenítési idő: 0.368 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.