Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 7 hónapja #26386 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: Mit is választott volna az Ibukikat a 90-es kégvédelemmel +skill esetleg a 10-es bb- ket?

Hát nem tudom.Biztos hogy így tett legtöbbet a csapatáért?Egyébként a köv csata ugyanez volt,csak ott Atagoval mentem....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26397 Írta: Pipi__
Pipi__ válaszolt a következő témában: Kérdés
Most ez újra mi a fene? Nem lehet képet berakni.Nincs itt alul ami kell hozzá csak felül a kép hivatkozása.

Amúgy meg akartam kérdezni mire jó egy zászló ami "Megemlékező zászló"-nak van kiirva.(?)

Több
8 éve 7 hónapja #26401 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ha bepinkül az ember csapattárs kilövéséért, mennyi idő múlva múlik el?
Co-op csatában a löveg szórása miatt z egyik csapattárs bot hajó is kapott és ennyi elég volt neki...
Rég játszottam co-op csatát, mióta van, hogy a saját csapatomat is feltölti bot játékossal?

Több
8 éve 7 hónapja #26402 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
kb 2 nap,és el múlik. :)

Több
8 éve 7 hónapja #26403 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés

DragonZ írta: Árulja el nekem valaki miért akar reportolni egy faszkalap , amiért yamatoval nem rontok előre mint egy marha ? Ő new orleanssal volt , én szedtem ki az általa életben hagyott dd-t ,ami őt kiszedte , miközben én kerülgettem a torpedokat . Ja és kampelek, de hát könyörgöm, nem támogatni kell bb vel , hanem menni előre mint egy agyatlan barom ? Nem tudom feltenni a képet , de 86 másodlagos találatom volt, ami azért elárulja mennyire voltam hátul .
Hozzáteszem első meccsem volt a szépséggel :)

Nekem is csak a kikötőben áll nagyon keveset megyek vele épp ezért amit leírtál meg amit James írt. Sokkal jobban szeretek menni a Moszkva mert az nincs kiszolgáltatva. Igazán elmondható hogy ebben a tierben nagyon nem jó dolog mostanában BB menni, mert ennyi balfék közt csak arra jók hogy az ellen őket lője. Hozzá kell tegyem nem volt ez mindig így, de valami oknál fogva mostanában ez az állapot az uralkodó. Tehát nálam Yamato és Montana mellőzve van. Használom a Moszkva és a Zao.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #26405 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Kezd tele lenni a höcipöm.Képtelenség egy jo csatát meni.Ráadásol a Kamikazével kilövök egy Königet és atöl fogva nyekereg hogy report-report és a végén ketten is reportolnak(a BARMOK).
Ráadásol ezt is rossz helyre irtam :sick:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.368 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.