Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 9 hónapja #23285 Írta: Tavaszi89
Tavaszi89 válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Ezt most miért?
thearmoredpatrol.com/2016/07/08/wows-chi...pictures/#more-26898

Nekem elég a sima + Fog-os myoukouk, kínai nem kell :huh:

Franciáknak volt valami rendes flottája, hogy kaptak egy prémet és emiatt várható onnan is egy fejlesztési fa min? (igen, tudom, churchillék elsüllyesztettek pár baráti francia hajót, hogy ne kerüljenek német kezekbe...)

A kínaiknak valamiért nem engedték meg, hogy az ARP hajókat berakják a kliensbe, így nekik ez lesz az ARP hajók helyett. Minket ez nem érint.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #23289 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Akkor nem olvastam el részletesen a leírást :)

Csak néztem ,hogy valameddig bent van a cliensban tech tree mód miatt, de mikor rámentem, nem igen hozta be.

Gondolom mert japán, (habár wotban gondolom ott nincsenek tiltva a japán tankok), vagy az anime nem felelt meg nekik (van néhány kitiltott anime náluk)

Több
8 éve 9 hónapja #23292 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
A francziáknak elég jó flottafejlesztésük volt a két vh alatt, még az olaszoknak is voltak jo hajóik. persze nem a legnagyobb tierekben, gondolom.

Több
8 éve 9 hónapja #23296 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem nem voltak rossz hajóik (bár ez szubjektív, az már megint más kérdés hogyan kerültek bevetésre), wikin kívül ajánlom az alábbi könyveket ;) :
John Jordan: French Destroyers: Torpilleurs d'Escadres and Contre-Torpilleurs, 1922-1956
French Cruisers 1922-1956
French Battleships1922-1956.

Warship Pictorial - Italian Heavy Cruisers of WW2
Osprey - Italian Battleships of WW2
Maurizio Brescia: Mussolini's Navy: A Reference Guide to the Regia Marina, 1930-1945

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #23305 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Kérdés
Mióta van ez az 5 rózsaszínes bünti?:)
alig járt le az előző 5,gondolt egyet egy Kuma és belefordult a kilőtt torpedóimba pedig írtam neki, hogy lőni fogok..... váááááááááááá ilyet 2 csata mind a kettőben nekem jöttek erre azt írja ki én csináltam az ütközést (legalábbis van team sebzéesem) és maradt az 5 pink póni.......... ilyet már looooooool
Sajnos úgy látom rossz helyen tettem fel a kapitányi skilles kérdésemet.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Eper által.

Több
8 éve 9 hónapja #23306 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem nem, csak páran nem látták szerintem. Én meg nem vagyok valami jó tanácsadó :D

nézem ,hogy mik vannak skilleknek, fejből nem megy :silly:
Nekem a listáról csak hatsuharu, myoukou (arp, de volt rendes is), meg most yorck van, de hozott kapitánnyal

DD-n kell 6. érzék 1. sorból, 2. sorból kell a torpedó töltésgyorsító. Kell még az a skill is, amivel a sérült kormánylapát motort lehet helyettesíteni (elfelejtettem a nevét, 3. sorban jobb szélen van. Van egy +1 felszerelés skill is, az is jó ha van egy plusz füst/gyorsító. 5. sorból az álcaskill nem rossz ha van.

CA-ra én 6. érzéket raktam, de a többség a 2. sorból való Incoming Fire Alert ajánlják (én megszokásból használom a 6. érzéket)
Itt célszerű a 2. sorból a toronyforgást segítő skillt használni.
Egyszerűbb, ha rakok képet, csak most nem lépek fel még a wowsra, vagy egy szakértőbb leírja a dolgokat :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper

Oldalmegjelenítési idő: 0.372 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.