Még egy jó tanács esetleg.
Teljes sortüzet nagyon de nagyon ritkán használok.
Cirkálóknál majdnem mindegy a dolog, de mivel szemből is gyorsan visszalőnek, azért itt sem teljesen mindegy.
Gondolom, mindenki tudja, hogy nem a lövések száma dönti el a párbajt, hanem a találatoké.
Első toronyból tüzet nyitok, figyelem a becsapódás helyét (mélységben is természetesen) módosítok, újra egyes tűz, találat esetén folyamatos tűz.
Különösen érdemes erre figyelni lassú töltésű csatahajók esetében. Ha elkapkodjuk a sortüzet, fél percig csak nézelődünk és közben szét lőnek.
Csatahajónál is fontos a folyamatos tűz. Én legalábbis így csinálom. Tornyonként lövök, gondos célzást és célhelyesbítést követően. Ezzel a módszerrel mire a leghátsó torony is tüzel, gyakorlatilag az első már be is töltött.
Sokan a teljes sortűzre esküsznek, mivel én nem vagyok túl jó lövész és aim bot-t sem kívánok használni, így inkább a tornyonkénti tüzelést alkalmazom.
Természetesen kell egy jó célzó MOD. Vannak most már nagyon szépek is meg csicsásak is. Olyat érdemes választani, ami tényleg segíti a célzást, de legfőképpen az előretartás számolását.
Aslain MOD csomagot ajánlanám mindenkinek. Magam is használom egy jó ideje. Sok mindent be lehet benne kapcsolni, ami amúgy ALt gomb lenyomásával aktiválódna csak.
Tűzvezető rendszer célkeresztjének meg én ezt választottam. A térbeli célzást jól segíti és szépen lehet kalkulálni az előretartást.