- Köszönetek: 482
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Azt elárulom h ez a WoWs sokkal taktikusabb játék, mint a WoT, itt nins olyan h csapat nélkül, csapat ellenében győzöl, itt nincs goldlőszer, itt nincs rugalmas elszakadás... Élethűbb játékélményt nyujt a WoTnál, ez tutidPsky1000 írta: Nagyon köszönöm mindenki válaszát!
...
De jött a hideg zuhany. Ember ellen kb annyit érek, mint alufólia atomtámadás ellen.
Lehet nincs igazam, de amit pár kommentel előbb is írtam... az van hogy van a light (gyors, nagyot sebző) és van a lassú nagyot sebző! A "medium" osztály olyan mint a töltelék. Van vagy nincs, szinte semmit nem számít! A light olyan hogy, ha akar pillanat alatt változtat pozíciót és meg is teszik. A "heavy" meg röhög amiket rá durrantok... Kigyullad és?
És itt jön az amit már valaki írt... Senki sem szeret sok "tízezres" pofont kapni...
Tehát a végkifejlet.:
-Cirkáló teljesen off. (Legjobb hatékonyság DD ellen max)
-Anyahajót (repülőgép szállítót még nem sokszor volt szerencsém látni, de nem sok vizet zavartak)
Mi marad? Aki játszik tudja....
Lehet velem van a baj, vagy túl öreg vagyok az ilyesfajta játékokhoz már, de nekem egy játék a siker élményről szól, nem arról hogy "dolgozak és szenvedjek"...
Kipróbáltam, tetszik, de megosztó és fáradtságos.
Erre biztos nem áldoznék egy vasat sem.
Ne haragudjatok, ez egy vélemény volt.
Sziasztok!
dPsky1000 írta: ...Cirkáló teljesen off. (Legjobb hatékonyság DD ellen max)...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.