- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Mydgard írta:
ledgeri írta:
Én azt hiszem a nagy fix óta van olyanom, hogy ha füstbe lövök akkor megesik, hogy full KO, és összemlás, aztán wows resi...Mydgard írta: Üdv!
Mostanában előfordul, hogy critical errort kapok és nem sikerült rájönnöm mitől.
Gondolkodom, hogy a dumb fájlokat odaadom, hogy nesztek.. De biztos majd a 0.7.4.0-ás modokra fogják fogni, amik még a mappában vannak..
Teljesen friss a játékkliensem, újraraktam.
- célzó módba váltás és vissza (de lehet, hogy pont a füst)
- vagy a böngésző
Ezekre gyanakszom.
Mydgard írta: Üdv!
Mostanában előfordul, hogy critical errort kapok és nem sikerült rájönnöm mitől. Amiket a WG support írt:
- a device managerben tegyem inaktívvá az integrált VGA-t, hogy az NVidiat használja. Nos ez nem hiszem, hogy játszik, mivel a globális beállításokat használja a játék illetve nem áll szándékomban kiiktatni az integrált VGA-t
- valami Windows frissítéssel érkezett egy Game Mode, amit egy registry kulcs beírásával inaktiválni lehet, ezt megcsináltam
- szintén Wndows frissítéssel érkezett és a parancsikonon keresztül a teljes képernyős optimalizálás kikapcsolása, ezt is megcsináltam
- különböző startup programok okozhatják, ami gyanús hogy okozhatja az a Google Chrome, ami a háttérben fut, érdekes
- CPU túlmelegedés, átlag 75 C°-on megy, ez nem hiszem hogy okozza, a throttlingtól is jóval arrébb vagyok
Másnak volt mostanában hasonló tapasztalata?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.