Valaki megnézte egyébként a sorozatot, amiben ezek a hajók vannak? Én hétvégén rászántam az időt, tudni akartam mi ez az arpeggio mizéria itt a wows-ban. Nem rossz, vannak sokkal komolyabb animék, de azért ez is bőven elmegy. És kivételesen nem a nagymellű csajokon van a hangsúly (sőt, nincsenek is benne nagymellűek...).
Dióhéjban a hajókról: a sorozatban ezek a hajók az emberiség ellenségeinek, a Ködflottának a hajói. II. vh-s hajóknak néznek ki, de nanotechnológiás önjavító cuccok, áthatolhatatlan pajzzsal, energiafegyverekkel, embertelen mennyiségű torpedóval, a csatahajók le tudnak merülni a víz alá is harcolni... Egy alkalommal 2 csatahajó összekapcsolódik egymással és egy hatalmas ágyút alkotnak... A hajókon személyzet nincs, MI vezérléssel dolgoznak, "élnek", ők maguk harcolnak.
A főszereplő egyébként egy tengeralattjáró, szintén hasonló "űberhájtek" MI cucc, aki átáll az emberek oldalára és a Ködflotta ellen fordul, de senki nem tudja miért, még ő maga sem... Emberi legénysége segítségével ő az egyetlen, aki eredményesen harcol a Ködflottás hajók ellen.
Szóval elég beteg lenne a sorozatbeli járművekkel a harc, de lehetne belőle mondjuk egy külön arp játékmód, mint az az űrcsatás izé volt...