ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 3 hónapja #24655 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
hát az igaz :)
lehet, hogy egy rombi is jó lenne, bár nem tudom milyenek vannak neki.
én a Kievvel szoktam az ilyeneket pörgetni, persze mikor még nem volt megy a Bugyi vagy Shchors.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #24669 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Csak Yorckkal kicsit nehézkes, mert előbb fele megy a lövedék a sztratoszférába, majd utána csak a hajóba (habár volt 80-100 találatom vele).
Moyukou-class meg van ,hogy csak 20 találatom van, máskor meg 100. Habár ma AP-val lövöldöztem, Haguroval t5-7-es csatába lőttem 7 citadellát :silly:

Csak valami gyorsabb gun kellene, dd-t nem szeretnék, japánok után (meg a magas röppálya nekem nem jön be), orosz ágba még nem kezdtem bele, nem tudom ,hogy októberre fel tudnék-e húzni egy t7-est a saját tempómmal (napi szorzók csak, csak most startolt el a kancolle event is ami szeptemberig tart, elvileg)

Több
8 éve 3 hónapja #24686 Írta: BAGETT
BAGETT válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Ha valaki nézi az animét, megmondaná mennyi van még ezekből? Mármint igazán nagyszerű meg minden, de még egy kört nem mentem az eddigi 3db Kongóval meg 2 db Myokóval se. Kissé zavar az "álcafestés" meg az 1 skilles kapitány tier7-ben. Eladni meg nem sajnos lehet... pedig már Trabant kombira is elcserélném...

Több
8 éve 3 hónapja #24688 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

BAGETT írta: Ha valaki nézi az animét, megmondaná mennyi van még ezekből? Mármint igazán nagyszerű meg minden, de még egy kört nem mentem az eddigi 3db Kongóval meg 2 db Myokóval se. Kissé zavar az "álcafestés" meg az 1 skilles kapitány tier7-ben. Eladni meg nem sajnos lehet... pedig már Trabant kombira is elcserélném...

Igazából nem tudsz mit tenni.Esetleg másik kikötőt állítasz be,így nem látod őket.

Több
8 éve 3 hónapja #24689 Írta: Rybka
Rybka válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Hát van még a Takao Iona Iona összeolvadva a Takao val a Musashi meg a Yamato es meg egy cirkáló az nem tudom melyik a játékban.Az animékben ezek a hajók szerepelnek.De igazából annyi lesz amennyit akarnak mert az animében még megjelenik az amerikai flotta hajói is igaz csak ugy 10 ms re. De ha az se lenne nekik elég ott a manga amiben gyakorlatilag az összes nemzet hajói feltünek.

Több
8 éve 3 hónapja #24691 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Yep, ha a manga és meglévő modelleket nézzük
-Fusou
-Nagato
-Bismarck
-Lexington
-Zuikaku (asszem)
-1-2 romboló
-Atago
-Maya (habár ő animében is volt)

Ise-class, Nagara-class nem kerülhet be, szóval ők kizárva. Subok se lesznek, szóval ők is, kivéve Iona+Takao, de az sima hajóként bekerülhetne, egy szélesebb Atago lehetne kb

Oldalmegjelenítési idő: 0.224 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.