ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 3 hónapja #23996 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Pipi1495 írta: Már bocs,de nekem ilyen kicicomázott villanykörte nem kell.Maradok inkább az eredeti szineknél és formánál. ;)
Ha rajtam állna és szinesithetném a játékot akkor inkább....szóval még tüzcsend van,betennék a játékba bálna kiugrását vagy nagy fehér cápát esetleg madarakat a gameba.Sokkal látványosabb lenne.Olyan halott a tenger igy.

ezek a színes hajók egy manga/animé sorozatból vannak, ami amúgy nem is olyan rossz, megnéztem pár részt. (csajok vezetnek hajókat, pontosabban női megjelenésű "mental modell" AI-k)
de amúgy igen, jó lenne még némi élet a pályákra, de akkor meg még jobban elbámészkodnánk a harc helyett :)
szerintem az lenne az érdekes, ha a vihar nem csak esőben/ködben jelentkezne, hanem nagy hullámokban, hogy még vezetni is nehéz lenne, nem csak eltalálni valakit. persze valószínű nehéz lenne technikailag megoldani/lassú lenne a játék.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #23998 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
nekem a rózsaszín kongo a kedvencem :love:

Több
8 éve 3 hónapja #24006 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Ha lézernyalábokat lőnének rendes lövedékek helyet, lehet jobban tetszene :D
Kirishima valahogy nem jön be a négyből, az a zöld + amilyen viselkedése volt. Haruna és Kongouval nincs bajom. Hiei meg kb Kirihsima, valahogy nem.

De én inkább maradok náluk , csak Hiei ne adjon kaját, mert egy atombomba kismiska ahhoz képest.

Több
8 éve 3 hónapja #24087 Írta: Lakinger
Lakinger válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Elnézést ha hülye a kérdés: a különböző kinézeten kívül van valami értelme ugyanazt a hajót többszörözni? Lehet, hogy lesz olyan küldetés, amit mondjuk csak ARP Kirishimaval lehet teljesíteni?

Csak mert van egy Kongom, egy ARP Haruna-m és egy ARP Kirishima-m, de valójában ez mindhárom Kongo. Ha eladnám a ARP Kirishima-t, akkor megmaradna a kikötőhely?

Köszi!

Több
8 éve 3 hónapja #24090 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Mindegyiknek más a hangja? :D

De csak sima Kongou 4 színben, semmi eltéréssel azt leszámítva, hogy nem IJN hajók és van hozzájuk egyéni kapitány.
Eladni meg felesleges próbálkozás, nem lehet :silly:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 3 hónapja #24184 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Hány ARP hajó van?Megint bentvan egy küldi,

Oldalmegjelenítési idő: 0.255 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.