ARPEGGIO küldetések

Több
8 éve 6 hónapja #19874 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Igen, az emberfia/lánya sokat nem tud tenni, ha a csapat nem csapat, csak csorda... nec Hercules contra plures... 28-án este már megvolt a 10M sebzésem, no, mondom, pár csata, és megvan Hiei16... hát nem... egyik jobb tűzpárbaj a másik után, és mind bukó, amikor meg nyertünk, alig lőttem valamit... másnap lett csak meg, amikor vagy egy tucat csata után - amelyek közben a legsötétebb és legzagyvább összeesküvés- elméleten agyaltam -, a Coloradóval hajóztam ki, s akkor, hála az égieknek, lehullt rólam Neptun átka... Végre be tudtam segíteni a kisebbik fiamnak, ő, alacsonyabb tierekben hajózván még, a Harunát célozta meg, ma hajnalban, 0.06 perckor beúszott a kikötőjébe... :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, pkrusi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #19877 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Szete58 írta: Igen, az emberfia/lánya sokat nem tud tenni, ha a csapat nem csapat, csak csorda... nec Hercules contra plures... 28-án este már megvolt a 10M sebzésem, no, mondom, pár csata, és megvan Hiei16... hát nem... egyik jobb tűzpárbaj a másik után, és mind bukó, amikor meg nyertünk, alig lőttem valamit... másnap lett csak meg, amikor vagy egy tucat csata után - amelyek közben a legsötétebb és legzagyvább összeesküvés- elméleten agyaltam -, a Coloradóval hajóztam ki, s akkor, hála az égieknek, lehullt rólam Neptun átka... Végre be tudtam segíteni a kisebbik fiamnak, ő, alacsonyabb tierekben hajózván még, a Harunát célozta meg, ma hajnalban, 0.06 perckor beúszott a kikötőjébe... :)

az betyár gratula!

igen, én is úgy érzem, ha hajnal 5ig nyomom, akkor se lett volna meg... legközelebb több esély lesz, több hajóm van már rá:D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 6 hónapja #19880 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Én akkor feladtam, mikor megtudtam mennyit kell sebezni :D
Nekem elég a sima Hiei is, úgyse megyek sok meccset low tierben

Több
8 éve 6 hónapja #19881 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

Grievous írta: Én akkor feladtam, mikor megtudtam mennyit kell sebezni :D

jó de a 16 skilles kapitány más hajóban is müxik nem?:)

Több
8 éve 6 hónapja #19885 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések

pkrusi írta:

Grievous írta: Én akkor feladtam, mikor megtudtam mennyit kell sebezni :D

jó de a 16 skilles kapitány más hajóban is müxik nem?:)

csak ARP hajókba lehet áttenni.
ha meglebegtetett volna a WG valami spéci ARP küldetést, ahol jó hasznát vennénk az ARP hajóknak, akkor talán jobban ráfekszem, de nekem a három Kongó mióta megvan, rozsdásodik a kikötőben... az ARP Myoko-val mentem a legtöbbet, de most érek a normál Myoko-hoz a japó cirkáló fán és ugye még ahhoz sem tudom felhasználni a kapitányt... így nincs sok értelme.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
8 éve 6 hónapja #19886 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: ARP-s küldetések
Ahogy előttem írták, csak Arp hajókon mükszik :)

Én általában a napi első csatát valamelyik Arp bb-vel mentem, majd ha este felrakom, akkor megnézem ,hogy mennyi idő alatt tölt be, hogy szükséges lesz-e nekem továbbra is egy csata, hogy beinduljon minden rendesen.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Oldalmegjelenítési idő: 0.306 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.