- Köszönetek: 97
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
solinari írta:
HardcorePunk írta: Sziasztok,
nekem az a gondom, hogy megvettem egy hajót, de nagyon nem jön be. Olvastam, hogy van ilyen 1 in life buyback,WG nél. Na most két napja már írtam, hogy légyszi dupót vissza kérném, de még nincs válasz. Volt valakinek ilyen gondja, hogy hajóért kért vissza pénzt/duplót?
Mennyi lehet ennek az átfutási ideje kb.?
Üdv
Amire gondolsz az akkor van ha eladtál egy prémhajót és szeretnéd visszakapni mert megbántad hogy eladtad. Pénzt vissza nem fognak adni szinte biztos vagyok benne sem doubloont.
2 hét, vagy 2 hónap, vagy 1hónap... nem tudom pontosan.HardcorePunk írta: Egyébként a Graf Spee ilyen, megszerzés után kb 1 héttel eladtam. Esélyes még hogy visszaadják?
Ha az atagoval, ami szinte 360°-ban lövi a 10KM-es torpedóit, hozzá 9.1 km-es detect range-e van- ami tiere legjobbja+ 10 203mm-es ágyúja van, ami fedélzetet gyújt, viszont oldalba vág nem tudsz sunyizni, akkor semmivel sem fogsz sunyizni....HardcorePunk írta:
chapo990 írta: Csak kíváncsiságból, melyik az a hajó?
Atago az a hajó,
ledgeri írta:
2 hét, vagy 2 hónap, vagy 1hónap... nem tudom pontosan.HardcorePunk írta: Egyébként a Graf Spee ilyen, megszerzés után kb 1 héttel eladtam. Esélyes még hogy visszaadják?
Prémiumot nem adunk el!
Ha az atagoval, ami szinte 360°-ban lövi a 10KM-es torpedóit, hozzá 9.1 km-es detect range-e van- ami tiere legjobbja+ 10 203mm-es ágyúja van, ami fedélzetet gyújt, viszont oldalba vág nem tudsz sunyizni, akkor semmivel sem fogsz sunyizni....HardcorePunk írta:
chapo990 írta: Csak kíváncsiságból, melyik az a hajó?
Atago az a hajó,
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.