- Köszönetek: 840
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Grievous írta:
Kurfürstnek mennyi gyakorlati haszna van most rankeden? Nem a leggyakoribb bb, ahogy néztem. (francia CA-t látott valaki egyáltalán? MInden CA-t láttam, kivéve franciát)
Grievous írta: Grat
Áh... Yamatoval emgyek, de a tegnapi 1/10-es után a mai se volt sokkal jobb, 1/3. MOndják, hogy miért nem pusholtam yamatoval rá egy yamatora (kb szembe állt velem), egy montanara kb 3 óra irányába volt ,sziget mögött, meg 10-11 óra irányába egy des moin, aki 6 lött engemet. Csapattárs bb jóval mögöttem (brit), Zao mellette, én mellettem Des Moin, de sokat nem tudott tenni azért (sziget mögött volt). Úgy lett volna értelme a pushnak, ha a bb mögöttem jön velem, nem pedig marad hátul...
Aztán zaoval sikerült egy laza körrel nyerni, 10-2, meh, valahogy vissza kellene jutnom 9-ra, csak kedvem nincs hozzá már.
Kurfürstnek mennyi gyakorlati haszna van most rankeden? Nem a leggyakoribb bb, ahogy néztem. (francia CA-t látott valaki egyáltalán? MInden CA-t láttam, kivéve franciát)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.