Udv!
Egesz napos jatek utan a napi tapasztalatok. Indulas:
R16 > R17 > R14 > R15 *
Szoval mentem hat fele T6-os hajoval, mondom kiprobalom mindet, ami van vegulis ez az elso nap.
- Bayern
- Ryujo
- Leander
- Graf Spee
- Fubuki
- Shinonome
Gyenge kezdes utan, eros feltores, majd vissza, liftezes, inkabb vissza, stagnalas 15 nulla *-on majd vegul 1*-nal megalltam. Igy gyakorlatilag 1 szintet sikerult lepnem, a max hogy 1*-ra voltam R13-tol. A Bayern bevaltotta a hozza fuzott remenyeket, o lesz a fo zaszloshajo, lehet vele tarolni, legvedelme relative jo, a masodlagosai a 18-as kapitannyal, 7.6-rol apritanak. A Ryujo vadasz setup-pal biztositja a legifolenyt, spotolas, egy torpedossal es egy bomberral lehet sebezgeti. Itt nem a sebzesen van a hangsuly, hanem a csapat es a gyozelem igaslova vagy. A Shinonome agyui gyengek, torpedoi rovid tavuak, nekem nagyon gyengenek tunik, jegelni fogom. A Fubuki a +2km torpedotavval valamelyest jobb meg spotolgatni, en a gunboat DD-ket tobbre tartom jelenleg, hatekonyabbak. Cirkaloknal a Graf Spee, a kozepkategoria, semmiben sem extra, nem eros valasztas. A Leanderrel lehet trukkozni es meglepetest okozni, de nagyon ugyesen kell vele jatszani es szerencse is kell, szoval ez is lutri, vagy bejon vagy nem.
Szoval nalam marad a:
1. Bayern
2. Ryujo (fighter)
R12 - R15-os jatekosokkal jatszottam eddig, a szinvonal kielegito, afk, extra idiota nem annyira gyakori egyenlore. Gondolom ha nem tud most az elejen elorebb lepni az ember, ez a helyzet sulyosbodni fog, mint a multkor. Ennyit az elso naprol, reszemrol.