- Köszönetek: 291
PzPuma írta: Pár csatával sikerült elérnem a rank 5-t, két csata kiemelkedően jó volt :
szorzós :
Majd a következő még jobb lett :
(Pensacolát továbbra is szeretem )
Renkedben ez lett a eddigi legjobb xp-s csatám.
Eddig szép és jó volt, na de ami ezután jött ! sikerült ötről a hatra jutnom...(7 rang is meglett de utána sikerült egyet nyerni így 6-n zártam)
Olyan játékosok közé kerültem hogy az hihetetlen, rombolónk nem megy sehova azt írja megvárja az ellent, miközben az ellen már foglal.
Csapatom fele az első öt percben elhullik, párbajozok az ellen Amagijával erre én lövök bele pár ezret ő meg kiszed szinte fullról ! stb stb
Megteszem amit lehet a végsőkig de ilyenkor néha komolyan elgondolkozok azon hogy mi a jó fenéért húzom az idő(m)t és kínlódok...
Ha nem csinálnak valamit ezzel a rankeddel a fene kínlódik mert ua mint a random csak kevesebb játékossal.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
geotigris9 írta: Másik gondolat! Lehet ha kipengettem volna WG-ek súlyos pénzekért prémium hajó(k)ra v. meg napokra, akkor előrébb lennék rankeden ....
Szete58 írta:
geotigris9 írta: Másik gondolat! Lehet ha kipengettem volna WG-ek súlyos pénzekért prémium hajó(k)ra v. meg napokra, akkor előrébb lennék rankeden ....
Ezt inkább felejtsd el!
Azóta, mióta volt egy gyönyörű bukó szériám, ha rankedben nyerem az első csatát, akkor, és csak akkor megyek még egyet... ha vesztek, nem megyek aznap többet rankedben... ha már az első bukó, pláne... így stabilan ingázom a 15* és a 14** közt.
Prémiumot megveszem havonta és mégis szenvedek.geotigris9 írta: Másik gondolat! Lehet ha kipengettem volna WG-ek súlyos pénzekért prémium hajó(k)ra v. meg napokra, akkor előrébb lennék rankeden ....
Viszont!PzPuma írta: Összefutottam (egymás után)két csatában egy fórumtársammal
Együtt szépen mentünk de utána ellenfélként sajnos gyengébb csapatot fogtam ki így megengedtem a végén hogy kilőjön(bár nem adtam magam könnyen)
így utólag is egy élmény volt !
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.