- Köszönetek: 1734
Shardik4 írta: Nemtudom ti hogy vagytok vele de én 2 tipusú csatát utálok . Mikor az erősek csapatába kerülök pl könig-gel és végig rohanok a csapat után sebzésem nincs mert csak halott hajókra tudok lőni . A másik mikor elindul a csata és minden iránybol jön az áldás halott vagyok anélkül hogy tettem volna valamit . És a csata 2 perc múlva végetér .
Ilyenkor azért jó lenne ha kicsit figyelnének a balanszra .
Én gyenge játékos vagyok és szeretek hasonló szintü játékosok ellen izgalmas csatát vívni .
Tudom tanuljak megjátszani de nem akarok több energiát belefektetni és a kézségeimböl ennyi telik .
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ez 1 (egy) csata.... Hozz egy min. 100 (száz) darabos sorozatot és akkor meglátjuk...Andurin77 írta: Kis "üzemanyag" a topic-nak, nehogy hamar kimerüljön.
A tények:
- Nyolc!!! perc alatt kikaptunk
- Az ellenfél csapata az első perctől kezdve a közösben csetelgetett, jókat nevetgéltek, stb.
- Különösebben nem figyeltek a játékra. Én ilyet nem tudok, mert nem érek rá.
Ami látszik:
- A baloldali versenyzők sem a klán színekben,
- sem pedig a ranked csatákban nem jeleskedtek túlzottan.
- Az is látszik, hogy a jobb oldalra teljesen véletlenül kerültek a fent felsoroltak ellentetjei
Ami nem látszik:
- Nincs replay, mivel elég gyenge a gépem és minden vackot ki kell kapcsoljak, hogy ezt a sok légvédelmet, amit leanimál a játék valahogy megtudja jeleníteni.
- Ki mennyi reportot kapott, az sem látszik, mert nem figyeltem közben. Épp elég munka nekem a rajok terelgetése.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.