- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
KimiFan írta: Valaki azt árulja el, hogy hogyan lehet egy rombolóval láthatatlanná válni?
KimiFan írta: Valaki azt árulja el, hogy hogyan lehet egy rombolóval láthatatlanná válni?
zstorok75 írta:
Mondjuk úgy hogy elsüjedsz...
De mondjuk az is megoldás lehet, hogy elmész vele a Bermuda háromszögbe...
Eper írta: zstorok75: elsüjedsz... na ez lol tényleg mert azt így írják: süllyedsz
Eper írta: Off: aláírásod szerint akkor Te vagy az egyik úttorlasz aki közlekedés gyanánt járja az utakat:) pl az 50-es táblánál (ahol 66-nál büntethet a rendőr)40 felett semmiképpen nem megy:)
Ha tévedtem kérlek bocsáss meg érte:)
Eper írta: Ha tévedtem kérlek bocsáss meg érte:)
Eper írta: Lehet nekem ezt kéne alulra írnom:
Évente minimum 26 órát töltök pluszban az autóban, mert valaki úgy gondolja, hogy kevesebbel megy mint a megengedett (1 úton 3 perc az oda-vissza napi 6 perc,az heti 30 perc, évente az 26 óra)
Eper írta: Off: aláírásod szerint akkor Te vagy az egyik úttorlasz aki közlekedés gyanánt járja az utakat:) pl az 50-es táblánál (ahol 66-nál büntethet a rendőr)40 felett semmiképpen nem megy:)
Ha tévedtem kérlek bocsáss meg érte:)
Eper írta: Lehet nekem ezt kéne alulra írnom:
Évente minimum 26 órát töltök pluszban az autóban, mert valaki úgy gondolja, hogy kevesebbel megy mint a megengedett (1 úton 3 perc az oda-vissza napi 6 perc,az heti 30 perc, évente az 26 óra)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.