- Köszönetek: 271
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
leopardusz írta:
Megnéztem, a Bensonomon 2 perc 4 sec a füst ideje, ugy h semmi skill nincs rajta Mahanon szintén 2 perc, a japánokon kisebb, 90, 80... Ennek a skillnek semmi köze az időtartamhoz.Fujipapa írta: sokkal tovább is tart a füst, nem csak szélesebb és hoszabb. a Bensonon fent van és 2 perc 6 másodpercig lehet a füst áldásait élvezni....
s ja, azon a képen a füstös skill nélkül kell nézni
szabi62 írta: Ezek az én játékstílusomhoz, a saját tapasztalatom szerint az adott hajótípushoz legjobban megfelelő, úgy kialakított skillek, hogy bármilyen szituációban használható legyen a hajó (itt arra gondolok, hogy általában a random csatákban nem tudja az ember úgy használni a hajóit, ahogy ideális esetben kellene).
Azonkívül, tegye a szívére a kezét mindenki, ha egy küldetést csinál, és arra hajt éppen, hogy egy hordozót küldjön a tenger fenekére, akkor nagy ívben tenni fog a többiekre, és nem érdekli, hogy mit csinálnak vagy, hogy ki fog nyerni
Szándékosan olyan kapitányokat választottam, ahol csak 10 pont van szétosztva (hordozó az külön "állatfajta" oda 15 pontosat választottam), mert utána, már hajónként specifikusan fogok választani, de addig minden hajótípusnál egyformán osztottam szét a skilleket.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.