- Köszönetek: 2295
llw99 írta: Nálam ma:
1 csata: Musashi-val: 1.2 millió kredit
3 csata: 2 Krohnstadt+1 Moskva: 2.4 millió kredit
2 csata: Missouri: 2.1 millió kredit
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Szete58 írta:
llw99 írta: Nálam ma:
1 csata: Musashi-val: 1.2 millió kredit
3 csata: 2 Krohnstadt+1 Moskva: 2.4 millió kredit
2 csata: Missouri: 2.1 millió kredit
Na ja, Laci, mert Te tudod, hogy hova köll lőni!
Mer' a Csabi megmondta, de nekem nem!
Öö, ezt most nem egészen érteni, mi az a 2019Steel? Megvetted a Steeles missziot? V aktiválódik a német BBs kampány után??Grievous írta: Aztán USSR-rel meg 1.9m 2 Kron körrel, hasonló eredménnyel, mint a japán prémmel
Holnap ki kéne farmolni a maradékot mindkettőből, meg gyorsan lezavarni még 2 ágat, briteknél van még prém hajóm (DoY, Nelson, Cossackot féltem elővenni, Gallantot meg pláne). Amcsinál van hajóm, franciánál is van 1-2 sima és 1-2db t6-os prém. Csak utána kérdés mit válasszak, Cesarem van ,így olaszt tudom vinni, de az nem lesz túl rövid menet...
A kampány nem zavarna utána, azt le lehet tudni 2-4 nap alatt és van még most 12 nap hátra, csak a 2019 steel is kéne, ott 1-2 küldihez kell idő
leopardusz írta:
Öö, ezt most nem egészen érteni, mi az a 2019Steel? Megvetted a Steeles missziot? V aktiválódik a német BBs kampány után??Grievous írta: Aztán USSR-rel meg 1.9m 2 Kron körrel, hasonló eredménnyel, mint a japán prémmel
Holnap ki kéne farmolni a maradékot mindkettőből, meg gyorsan lezavarni még 2 ágat, briteknél van még prém hajóm (DoY, Nelson, Cossackot féltem elővenni, Gallantot meg pláne). Amcsinál van hajóm, franciánál is van 1-2 sima és 1-2db t6-os prém. Csak utána kérdés mit válasszak, Cesarem van ,így olaszt tudom vinni, de az nem lesz túl rövid menet...
A kampány nem zavarna utána, azt le lehet tudni 2-4 nap alatt és van még most 12 nap hátra, csak a 2019 steel is kéne, ott 1-2 küldihez kell idő
PEF-el van egy kampány, ami 2019 acált ad sok-sok bázisfoglalásra.leopardusz írta:
leopardusz írta: Öö, ezt most nem egészen érteni, mi az a 2019Steel? Megvetted a Steeles missziot? V aktiválódik a német BBs kampány után??
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.