- Köszönetek: 1500
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BigaC írta: a frag steal nem is mindig szándékos szvsz.
előfordul, hogy épp nincs más célom, látom, hogy ott egy hajó alig HP-vel, én is rálövök a másik 2-3 hajó mellett, aztán épp én találom el, biztos mondják rám, hogy tolvaj.
olyan is van, hogy majdnem lerendezed, de épp eltűnik egy sziget mögött, te úszol be, ilyenkor se baj, ha valaki más elviszi a trófeát, 1 HP-s hajó is tud ütni, teljesen ok, ha valaki lerendezi.
tmage írta:
BigaC írta: a frag steal nem is mindig szándékos szvsz.
előfordul, hogy épp nincs más célom, látom, hogy ott egy hajó alig HP-vel, én is rálövök a másik 2-3 hajó mellett, aztán épp én találom el, biztos mondják rám, hogy tolvaj.
olyan is van, hogy majdnem lerendezed, de épp eltűnik egy sziget mögött, te úszol be, ilyenkor se baj, ha valaki más elviszi a trófeát, 1 HP-s hajó is tud ütni, teljesen ok, ha valaki lerendezi.
Ezzel teljesen egyetértek. Persze bosszantó, ha skalpot elvisz más (és így nem jön össze a Kraken vagy az adott küldi) de kár azon őrjöngeni hogy valaki ledurrantotta a víz felszínéről azt, akiről te lőtted le a HP zömét. A kredit - ha jól tudom - egy ideje már nem a frag-ek száma alapján, hanem a kiosztott sebzés szerint jár.
És ha beúszik eléd egy 200 HP-s Yamato akkor nem fogod továbbengedni csak azért, mert nem te zúztad le odáig. Mert az ementálivá lyuggatott hajó pont olyan veszélyes mintha full HP-n lenne. Nem kell lovagiasnak lenni, le kell küldeni a víz alá !
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.