- Köszönetek: 1467
leopardusz írta: Nem tudom mi értelme a Hoodra állandó álca,...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
ledgeri írta:
leopardusz írta: Nem tudom mi értelme a Hoodra állandó álca,...
Annyi hogy ha valakinek az tetszene akkor azt tegye fel. Missouri-ról tudok nyilatkozni... Nekem valahogy a classic festés jön be inkább, de sok másikfélést látok. Én még annak ürólnék a legimkább, hogy -külön kikapcsolhatóként- lehetne egyedileg camo-zni, vagy a meglévő formák szineinek variálásával, vagy egyedi tervezővel (de értsd: enyémet mindenki láthatja, én is az övékét: nem kliens oldali mod)
BAGETT írta: ...hanem például a tiltott jelképek felpingálása miatt is.
Egy felöl ti kiveséztétek, rendben... Másfelöl akor meg mondom azt, hogy nincs egyedi forma pingálására lehetőség, és vannak tiltott szinek (pl neonok) és a maradék is pasztelesítve, és meg is oldottuk... betöltésnél max fél másodpercet jelentene a map és geometria betöltése után...BAGETT írta: Az egyéni camo-t már WOT-nál is kiveséztük, elég macerás lenne. Nem csak technikailag, hanem például a tiltott jelképek felpingálása miatt is. Vagy mondjuk valami nagyonhippi giccstenger... bár az van elég gyárilag is. De amúgy tény hogy össze tudnának hozni valami nagyon lebutított szerkesztőt ha akarnának.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.