Elég sokat mentem a tegnap ezen, hát voltak nagy csatáim...
Végigpróbáltam mindegyik hajót, nagyon jópofa, látványos a játékmód, kitettek magukért a wgs csemeték. CV sztem nem ér sokat, az első felében még igen, de amint megjelennek az ellen vadászok azok elb.sszák a többit, egy saját vadásszal nem lehet megvédeni a tieidet, s foghijas rajokkal meg nem lehet sebezni.
A cirkáló itt is keményen gyujt, de talán nem annyira erős mint az előző scenárióban.
A BB az más, igen massziv
, rengeteg sebzést lehet megfogni a fogyóeszközével, neki kell menni Rasputyinnak meg a Gorgónak s benyomni a sebezhetlenséget
, persze oda nehéz eljutni, a torpedóvetők ugy megszállnak utközben, mint a darázsraj...
Full másodlagost tettem rá, kézi kijelölést, s csak váltogatni kell a célokat (elég gyakran
), rengeteget sebeznek, s az AA is darál. De pl a főágyúi nem elég hatékonyak
A rombi lett itt is a kedvenc
Sztem leginkább csak vele lehet elintézni Gorgót, az extra sebességgel közel férkőzni hozza s durr bele... Ugye az a kritikus az egészben, hisz raszputyint hamar ladaráljuk a kisebb hajókat is, a gond ott van h sokszor azt sem tudjuk hol keressük Gorgót. S a hozza vezető ut sajna torpedóvetőkkel van kirakva...
Szóval létszükséglet az extra sebesség, na meg az h a füstben könnyen el tud bujni a DD, nincs folyamatos spot alatt.
Az 5 csillagos csata, nem is sebeztem tul sokat "csak" 400e... Putyint elég hamar elintéztük, keveset sebeztem bele, aztán indultam be a sötétbe, szerencsére a cirkának hála világitott Gorgó, s megkapta a 4 rend torpit... S utána még vagy kétszer meglett vele az 5*.
A sebzésrekordom
, rombival lett meg, azt hiszem rengeteget süllyedt a Gorgó, azért...
S a BB full másodlagossal...
jó, tul sokat nem sebeztek, "csak" 250.000et, de 950 másodlagos találat...
Azt hiszem épp kellett a fogatlan ruszki kapitányhoz az 500 másodlagos...