- Köszönetek: 2295
sgt_dog írta: Van valami trükk ami kell a győzelemhez?/quote]
Ja.
Mindig kell egy csapat!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
En superintendent helyett toronyforgast tettem BBre. Tudom mind 2 oldalon vannak agyuk, de jobban kell mint a plusz javito. Arra ott a Transylvania. Meg Adrenalin Rushal ugysem akarsz max hp-n lenni.Storm írta: Nekem így vannak. DD-vel nem játszok szóval azt fel sem szereltem.
Toronyforgás már így is nagyon gyors, azért hagytam ki. A több javító mindig jól jön, mert sose tudni, hogy mikor maradsz egyedül és lehet meg tudod nyerni.AtuqShaman írta:
En superintendent helyett toronyforgast tettem BBre. Tudom mind 2 oldalon vannak agyuk, de jobban kell mint a plusz javito. Arra ott a Transylvania. Meg Adrenalin Rushal ugysem akarsz max hp-n lenni.Storm írta: Nekem így vannak. DD-vel nem játszok szóval azt fel sem szereltem.
Masodlagosra van a build nalam is plusz masodlagosra zaszlo.
CAn nekem is IFHE van de szerintem semmit nem er. Demo expert, AR, toronyforgas, prev maint, a tobbi haszontalan. Masodlagos 3.5 ha jol emlekszem, olyan kozel meg nem akarsz menni. De mivel mas ertelmes nincs lehetne eppen arra tenni. Zaszloval talan fel megy 4.1- 4.2ig.
Szvsz a BB a legjobb, aztan a DD ha egyedul mennel be. Jo csapatban meg barmi.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.