BigaC írta:
Trucker39 írta:
Ezen én is meglepődtem. Alig találtam egy párszor el ezeket a csónakokat, van aki egymás után hármat kiszedett, még csak nem is túl közelről. Kb hánnyal mehetnek ezek a motorcsónakok? A dinamikus célkereszt azt hiszem 30 csomóra van kalibrálva. Mehetnek talán 50 csomó körül is?
"E-boat was the Western Allies' designation for the fast attack craft (German: Schnellboot, or S-Boot, meaning "fast boat") of the Kriegsmarine during World War II. The most popular, the S-100 class, were very seaworthy,[1] heavily armed,[2] and fast – capable of sustaining 43.5 knots (80.6 km/h; 50.1 mph) and briefly accelerating to 48 knots (89 km/h; 55 mph).[3]"
Hangerőt kicsit tekerd feljebb, mielőbb elindítod!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
jkova62 írta: Sziasztok!
Tegnap harmadikra sikerült a küldi 5 *-al. Tapasztalatok: Általában az angollal érdemes menni a tűzgyorsasága miatt. A kapitányi pontokból a maradékot érdemes a légvédelem kézire tenni, ágyúforgatásra..
szabi62 írta: Meggondolandó (inkább ne legyen kézi) a következők miatt:
Ha a légvédelmet és/vagy a másodlagos ágyúkat a kapitány skillel "kézi" kijelölésre fejleszted, akkor nagyobb hatékonysággal fogják lőni a célpontot, DE CSAK A KIJELÖLT CÉLPONTOT !
Ha nem jelölsz ki célpontot SEMMIT NEM LŐNEK, nincs automata célzás!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.