Egyedül soha nem sikerült az 5 csillag csak szakaszban, a mostani képek is 4 csillagosok. Sajna a csapat vagy nem ért be a körbe, vagy elhullott.
Mindenféleképpen érdemes szakaszban menni, nálunk a klánnal a 4 cirkáló 1BB, 1 DD és egy CV vált be.A legjobb a CV/CA/BB leosztás. (romboló azért volt, mert nem volt más)
Ami tapasztalat:
1, 1 cirkáló elmegy balra, és szétlövi a két erődöt, majd végig megy a part mentén, és kilövi a bázisokat. Utána elkapja a konvojt, és csatlakozik a csapathoz.
2, A szakaszból 2-3 hajó bemegy középre, erőd irtás, hajók szétcsapása, bázis rombolás.
3, 1-2 hajó megy jobbra, erőd kiiktatása és lassú előrenyomulás, rombik elkapása, behatolni jobbról, bázisok kilövése, hajók süllyesztése, majd ki középre és menet cap körre.
4, CV játékos, az egyik legfontosabb. Az elején rögtön jobbra el, nem rárepülni az erődökre, mert leszedi a gépeket és csak gép pazarlás. Rögtön az elején érdemes kiszedni a csatahajót. A rombolót meg felderíteni. Én a konvojt hol támadom, hol nem. A kikötött csatahajót gyorsan elsüllyesztem, a cv-t nem bántom. Csak leszedem a gépeit. Mivel érdemes megvárni amíg kilövik a 18 bázist, és csak utána elsüllyeszteni a cv-t. Arra meg ott a többi hajó.
Ha ez meg van, a cv játékos gond nélkül elsüllyeszti a két másik cv-t, ezzel is segítve a csapatot. Innentől egy feladat van. A szakasznak/csapatnak felzárkózni és menni a kivonási pont felé, valamint elkapni a feladatban szereplő hajókat. Én a CV-vel mindig rohanok a kivonási pontra, mivel az életben lévő játékosok felének be kell érnie a körbe.