- Köszönetek: 375
Trucker39 írta:
DragonZ írta: Csak egy apró hozzáfűzni való a a szakaszban levő karma növeléshez. Nem engedi a saját csapattársat pontozni
Szóval már próbálkoztál vele.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Én akkor próbáltam máshogy, amikor mondták, hogy szakaszban nem lehet.Trucker39 írta:
DragonZ írta: Csak egy apró hozzáfűzni való a a szakaszban levő karma növeléshez. Nem engedi a saját csapattársat pontozni
Szóval már próbálkoztál vele.
Erre nem is gondoltam, lehet annyira alap ez az egész, hogy valakinek akár 7-tel is lejjebb vagy feljebb vihetedsgt_dog írta: Amúgy hogy működik? többször is lehet jelölni? volt egy csatám ahol volt egy pink Farragutunk. Ki tudja lehet véletlenül beleszaladt valaki a torpedóiba..előfordul az ilyen...Csatát buktuk,nézem a staisztikákat, -1 killel zárt.Na akkor jól megkarmáztam ...7szer Ez így -7 pont neki?
Egyszer adtam +pontot is,egy cirkálóval egész kellemesen összedolgoztunk:)
Benign_Wolf33 írta:
Erre nem is gondoltam, lehet annyira alap ez az egész, hogy valakinek akár 7-tel is lejjebb vagy feljebb vihetedsgt_dog írta: Amúgy hogy működik? többször is lehet jelölni? volt egy csatám ahol volt egy pink Farragutunk. Ki tudja lehet véletlenül beleszaladt valaki a torpedóiba..előfordul az ilyen...Csatát buktuk,nézem a staisztikákat, -1 killel zárt.Na akkor jól megkarmáztam ...7szer Ez így -7 pont neki?
Egyszer adtam +pontot is,egy cirkálóval egész kellemesen összedolgoztunk:)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.