- Köszönetek: 152
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Én még nem is hallottam ilyenröl! Mi is ez pontosan?Fujipapa írta: Sziasztok!
Azért hoztam létre ezt a fórumot, hogy itt jól kiművelődjünk a játékban lévő KARMA működéséről.
Mert igazából semmilyen elképzelésem sincsen, hogy ez hogyan is működik a játékon belül.
Szóval!
Aki már JEDI ebben a témában, kérem ossza meg már velünk, hogy hogyan is működik a Karma?!
Hát olvasgattam az Official fórumon ,de még ott sem nagyon tudják mi van. Három féle pontozás van, és állítólag aki folyamatosan rossz visszajelzést kap az max PVE-zni tud gondolom egy ideig. De ez mennyire igaz nem tudom. Mint mondtam csak fórum, leirást nem találtam mégFujipapa írta: Az új verzióban jelent meg, egyfajta értékelési lehetőség, amiben a játékosok értékelik egymás játékban nyújtott teljesítményét.
Hát igen kb semmi értelme nem lesz. Mert lehetsz te jó játékos ha sok "jófej" csak negatív visszajelzést adGet200 írta: Szerintem:
Jelenleg két dolgot tudsz megtenni. Feljelenteni és megdicsérni(?). A karma ennek a két számnak a különbségéből jön össze. Ha egy csata után legalább két játékos megdicsér vagy feljelent, arról értesítést is kapsz. Minnél magasabb a karma számod, annál jobb gyerek vagy.. Kb mint a WoT-ban a WN8 csak ezt a többi játékos "szavazza" meg neked. Ez látszik majd a neved mellett. Könnyebb lesz eldönteni, hogy esetleg segítesz -e a társadnak egy necces szituban vagy inkább feláldozod, mert másra úgysem jó..
Ha ez tényleg így lesz, ahogy gondolom sok értelme nem lesz mivel a spanok kifényezik egymást, a sok tudatlan meg lehúzhat egy jó játékost, mert nem értik mit miért csinál..
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.