Sajnos azt sem láttam, ki van a játékban. A játék elején ugyan megjeleníti a listát, de nem nagyon szoktam rá odafigyelni. Legfeljebb ha ismerős klán logo-t látok.
A csata közben meg le van tiltva a célok felett a név és a HP. Csak a hajó típusa és a HP százaléka látszódik. Ennyi info nekem bőven elég.
Próbáltam, illetve próbáltuk az alsó pontot tartani a másik CV segítségével. Szegény bealudt, így vele is foglalkoznom kellett. Mivel a dicső társaság jó messze , északra elkerülte a csatát, így a déli részen sok munkánk akadt.
Ha az volt az info-ban, hogy ne támadd a célomat, akkor sajnálom. Épp előtte toltad tele citadella találatokkal a Bayern-t mielőtt oldottam volna. Ha a bombák érnek előbb oda, az csak 6-8 ezret sebzett volna.
Szerk: Közben bele néztem a felvételbe. A játék elején kb. ennyit látok. A grafikai lebutítás miatt kicsit halványabbak lettek a feliratok is. Meg most vettem észre, hogy nincs is a klánotoknak logo-ja.
Az alábbi linken lehet a megfelelő méretre formázott és elkészített klán logo-t feltölteni. A következő Aslain féle MOD csomagba automatikusan be kerül és minden olyan játékos, aki használja ezt a csomagot (pontosabban egy bizonyos részét), az látni fogja.
Nagyon sok klánnak van már ilyen feltöltve. Nem szabad elfeledni, hogy magába az alapjátékba is sok minden bekerült azok közül, ami eleinte csak MOD-ként létezett.
Clan logo
Sajnos csak a klán commander-e töltheti fel. De hátha szakít rá 1-2 percet a parancsnokotok és feltölti. Csak el kell készíteni.
Játék közben meg kb. ennyit látok. Oldal panel egyáltalán nincs. Felső panel,térkép nem jelöli a nevet, sőt maga a játék tér sem.