- Köszönetek: 357
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Palanova írta: Két hete így írom ezeket és eddig nem volt probléma.
Sajnos azt veszem észre, hogy nem igazán akarod megérteni, hogy miről is szólna a "HAJÓ ELEMZÉSEK" cikk. Továbbá azt, hogy mennyire ragaszkodsz a saját elképzelésedhez, figyelmen kívül hagyva mások véleményét.
Nagyívű gondolat, de jelen esetben akármilyen bunkónak is fog hangozni a válaszom, nem annak szánom, csak őszintének:Hisz, a többség igénye fontosabb a kevesekénél! Vagy nem...?
Természetesen ha pontatlanság van benne hasznos, ha meg van említve hogy te figyelj, az ott nem 16km, hanem lőtávolság fejlesztéssel +20%. Vagy hogy szerintem csatahajóra célszerűbb a Situation Awerness és nem a Basic Firing Training. Ám ez még szerkesztés alatt van, amint lesz időm, beleírom a többit is, és ha úgy érzem kész, leszedem a szerkesztés alatt feliratot és mehet a boncolás.elvileg nem zavar, én azt hittem azert teszed ki, hogy "hibajavitsuk"
ami egyebkent nem rossz otlet
Ez teljesen jogos észrevétel, ám az eddig megírt csatahajóim egyikén sem volt ilyen fejlesztési lehetőség, ha lett volna, megemlítettem volna.az elemzés célja egyébként az, hogy 3 év múlva, ha jön valaki, és el szeretné kezdeni az addigra 6-7 nemzet csatahajójából az egyiket, szeretné tudni, hogy melyik vonal hova jut. pl Nagato, 66k hp, Colorado 53k hp, melyik az erősebb egy 50 összcsatás játékos számára ?
3*3 ágyú több/jobb-e, mint 5*2 ? Nc vs Amagi ?
nekik kell majd elsősorban megfelelni, és leírni, hogy nem kell félni az amerikai hajók kevesebb hp-jától, mert páncél miatt kevesebb citadelt fognak kapni, és nem gond a papíron kisebb lőtáv sem, mert japánnal ellentétben fel lehet rá tenni egy 16% + lőtáv növelőt, ilyeneknek kell benne lenni, sok sok ilyen információnak, a "rejtett statoknak" mert a tech tree-bol amugy a hp-t meg az agyuk darabszamat ki lehet lesni
Ezzel is egyet tudok érteni, nálam is megmaradt az Omaha-Cleveland páros, mondjuk nem a ranked battle miatt, hanem mert velük volt eddig a legjobb élmény játszani.szerintem prem nélküli átlag játékos tier 5-6 hajóval fog hosszútávon játszani, és ezeknél semmiképpen nem írnám le, hogy csak ugródeszka
vcsaba1968 írta: Nem akarok belefolyi a vitátokba de ezt olvasva érdekes dolgot fedeztem fel a 16% lötáv növelövel. Ponzosaban a Tüzbezetö renszer fejlesztésröl.Az érdekesség pedig az.hogy nem ugyanazt adja a japán és az amerikai hajokra.Az amerikaikon valoban 16% lötáv növelö de a japánon 7% -al csökenti az ágyuk szorását ha jol néztem.Egyébkémt tier 5-töl elérhetö és szerintem mindkét nemzetnél kötelezö a felszerelése.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.