- Köszönetek: 190
deaxus írta: Mi a véleményetek a Dunkerque -ről?Nekem teljesen szimpatikusnak tűnik,hogy elől van két ágyúja 4-4 csővel,mert a így mindenkivel szembe tudok fordulni(persze nem egyszerre ).
A legnagyobb hajóim 5-ösök,szóval magasabb szintre nincs tapasztalatom,de jó lenne feljebb lépni egy szintet,mert akkor lefelé is működne a +2 szint,nem csak felfelé.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
deaxus írta: Mi a véleményetek a Dunkerque -ről?Nekem teljesen szimpatikusnak tűnik,hogy elől van két ágyúja 4-4 csővel,mert a így mindenkivel szembe tudok fordulni(persze nem egyszerre ).
A legnagyobb hajóim 5-ösök,szóval magasabb szintre nincs tapasztalatom,de jó lenne feljebb lépni egy szintet,mert akkor lefelé is működne a +2 szint,nem csak felfelé.
Rallyefan81 írta: Nekem amennyire bejön a Nelson, annyira nem megy a "Dönkerkkel"....
Kicsit én várnék a helyedben az első hatos hajóig, mert változik a játék egy picit.
De főleg azért, mert lassan tuti lesz valami karácsonyi költsél pénzt. Valamit elvileg a hatos némett BB-ért megy majd egy maraton, ami mindenképpen olcsóbb lesz, még ha nem is lesz idő kihúzni.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.