Prémium csatahajók

Több
6 éve 11 hónapja #47977 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Ennyiért aztán a Musashinak hiperszuperüberzsírlézerkirálytop hajónak kell lennie. :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 11 hónapja #47978 Írta: Plehr
Plehr válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Akkor is MISSOURI :woohoo:

Több
6 éve 11 hónapja - 6 éve 11 hónapja #47980 Írta: bontottcsirke
bontottcsirke válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Ha marad ami a legutolsó verzió akkor egy yamato ami lassabban tölt, más a légvédelme(gyengébb elvileg), más a másodlagos, gyorsabban fordul (5 mp rudder shift különbség), gyakorlatilag marad a hp, armor marad mint a yamatonak.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 11 hónapja bontottcsirke által.

Több
6 éve 11 hónapja #47981 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Youtube-on amit láttam videót, fogyócikkek terén ugyanaz volt, mint yamato, de kíváncsi leszek miben lesz másabb, free xp-m nem lesz rá, az tuti, elég a nelson :D (de most jön Duke of Yorck is t7-be...)

Több
6 éve 11 hónapja - 6 éve 11 hónapja #47985 Írta: Rolesz81
Rolesz81 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Úgy tűnik a Musashi-t csak a neve miatt várják az emberek, de nem lesz olyan jó hajó hogy megérjen 1 milla free XP-t. Azzal jönnek, hogy wow..majd tier 7 ellen osztunk...na ja, akinek van Missouri-ja mondja meg hányszor volt tier 7 ellen, mert én egy kezemen meg tudnám számolni, pedig van kb 100 csatám vele.

Apropó..Ledgeri mondta, hogy hozzuk át a goldot a Wot-ból...tudtommal azt nem lehet, vagy igen?
Bárcsak a WoT-os free XP-t is át lehetne hozni, nem lenne gondom...
Utolsó szerkesztés: 6 éve 11 hónapja Rolesz81 által.

Több
6 éve 11 hónapja #47989 Írta: bontottcsirke
bontottcsirke válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Rolesz81 írta: Úgy tűnik a Musashi-t csak a neve miatt várják az emberek, de nem lesz olyan jó hajó hogy megérjen 1 milla free XP-t. Azzal jönnek, hogy wow..majd tier 7 ellen osztunk...na ja, akinek van Missouri-ja mondja meg hányszor volt tier 7 ellen, mert én egy kezemen meg tudnám számolni, pedig van kb 100 csatám vele.

Apropó..LEgderi mondta, hogy hozzuk át a goldot a Wot-ból...tudtommal azt nem lehet, vagy igen?
Bárcsak a WoT-os free XP-t is át lehetne hozni, nem lenne gondom...

Ha úgy rakják be amit 2-vel feljebb írtam akkor elég erős lesz.. nem csak a neve miatt veszik majd az emberek ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.294 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.