- Köszönetek: 1105
Acetil_coenzim_A írta: Őszintén szólva másodlagos fegyverzet és a légvédelem erősítését - alap és fejlett lőgyakorlat szerintem alap - is célul tűztem ki, minden csatahajómon (amerikai és japán egységeken is). Viszont a kézi célmegjelölés negatívumaival nem vagyok megbarátkozva. Ezért, illetve a közeljutás céljából gondoltam az álcázásra, az adrenalin roham mellett.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Playstyle függő. De alapvetően a német csatahajóknál igen. De én mindenképp a manual secondaryt és az AFT-t ajánlom elsődlegesként, és ha esetleg megmarad még annyi skillpontod, akkor tenni még egy fire preventiont, mivel a német bb-knél nincs szükség a target acquisition systemre. Azt nem tudom, hogy a másodlagosokra hat-e az IFHE, mert akár a lőtáv miatt hatékony lehetne az is 4. szinten, főleg közelharcnál, ahol sajnos az AI főleg a testét lövi a hajóknak.Acetil_coenzim_A írta: A fire prevention jobb lenne akkor az álcánál?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.