- Köszönetek: 2295
Novilol írta: Nem gondoltam volna, hogy tier 4-ben találom meg a kedvenc hajómat. Ez a Kaiser...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Pont ezt akartam mondani.. Na az egy igazi b*szógépSzete58 írta: Nyugi... jön majd a König!
Nekem itt a srácok sokat segítettek például ebben is, így továbbadom a tapasztalataimat.Most is nyúzom, nagy kedvenc! 70 csata! Nem sok. De! A "B" testig nyögtem vele, nem tetszett a Bayern után! Ám utána...Gyors, az ágyúk száma nem túl izmos, de tudnak nagy pofonokat adni! A saját tierjében vagány, mert orral neki az ellennek. Ha az oldalát fordítja a másik hajó, jó! Ha az orrát, akkor is, mert úgy neki sincs több ágyúja. (a többségnek). Magasabb osztályban is helyt áll! A két első torony meglepően egy helyre lő. Közelharcban, ha kacsázol, bírja a gyűrődést. Persze néha be lehet olyat kapni vele, hogy csak a füled cseng!Megvettem a Gneisenau-t.
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen tapasztalataitok vannak a kisebbik rusnya nővérről, illetve milyen felszerelést és képességet (10 pontos kapitányom van hozzá) ajánlotok rá?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.