- Köszönetek: 303
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Konkrétan én is szenvedek vele 12 meccs után. Várom a 'B' testet, hogy jobban forduljon! Nem rossz, de nem a legjobb!Hipper23 írta: Remélem a 20. meccs után változik a véleményem a Gene-ről... de most.... ezt a rakás izét...
Nekem tetszik a Gnei-ben, hogy gyors, de egyenlőre lassan fordul. Lőszerraktár módosítást, vagy Modul sebzés csökkentést tettél rá? Nekem már háromszor lőtték el valamelyik főágyúmat!Grievous írta: Nekem a t4-6 bb-k nem igen jöttek be, úgy szórtak azok az ágyúk, mint annak a rendje, meg lassúak is voltak (az, hogy nem is lőtt messzire az más kérdés). T7 egy kicsit másabb volt, sebessége volt, lőtávja is elment, kevés hülye volt aki oda jött mellém, hogy kitorpedózzam.
Bismarckért viszont megérte, winrate az egyedüli bajom vele néha, de olyan 80-100k-t össze lehet vele lövöldözgetni
Ilt én nem a másodlagosát erősítettem nagyon, így 9.3km-es a másodlagosok lőtávja nálam, de megszoktam, hogy azért legyenek pontosak a főágyúk azért a 700 méterért vagy mennyiért amit kapnának a másodlagosok.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.